علت آسیب دیدن کمپرسور کولر گازی چیست ؟
1-دو فاز شدن برق و یا نوسانات ولتاژ برق می تواند باعث سوختن سیم پیچی کمپرسور شود.
2- شارژ گاز بیش از حد توسط اپراتور می تواند باعث صدمه زدن به قسمت سر سیلندر و حتی از بین بردن قسمت مکانیک (شاطون و پیستون و بوش ها) شود.
3-برخورد روغن آلوده به ذرات فلزی با سیم پیچ یا قطعات آهنی مثل سوپاپ یا پیچ به علت خاصیت مغناطیسی سیم پیچ می تواند باعث سوختن سیم پیچی شود.
4- نشت گاز مدار و یا کم گاز بودن دستگاه می تواند به فرار روغن و گرم شدن بیش از حد کمپرسور کمک کند که صدمات جدی وارد شود.
5-کمبود روغن در کمپرسور نشت روغن و یا فرار روغن همراه با گاز می تواند باعث قفل شدن قطعات مکانیکی و از بین رفتن قسمت مکانیکی شود که در اکثر موارد باعث سوختن سیم پیچی نیز می شود .
6-کثیف شدن فیلتر روغن فیلتر قسمت مکش و فیلتر مدار و یا هرگونه گرفتگی در مدار نیز باعث صدمه به کمپرسور می شود.
علائم سوختن کمپرسور کولر گازی
کمپرسور اصلا روشن نمی شود
سیستم کولر باد گرم ایجاد می کند:
اگر کولر گازی خود را روشن کردید و بعد از گذشت حدود یک ربع متوجه شدید که کولر فضا را خنک نکره است و مثل همیشه کار نمی کند، به احتمال زیاد موتور کولر گازی اسپلیت شما سوخته است . بنابراین یکی از اصلی ترین علائم سوختن موتور کولر گازی نداشتن سرمای کافی می باشد .
پریدن مکرر کلید مینیاطوری :
اگر کلید مینیاطوری یا همان فیوز برق به صورت مکرر می پرد، می تواند یکی از نشانه ها و علائم سوختن موتور کولر گازی باشد .
یونیت بیرونی هنگام شروع به کار تکان می خورد
یونیت بیرونی کولر گازی سروصدای زیادی ایجاد می کند
اگر زمانی که کولر گازی روشن می کنید، با صداهای ناهنجاری مانند جیرجیر کردن برخورد می کنید و یا اینکه کولر گازی شما در زمان روشن بودن ناگهان صدای غیرمعمولی از خود تولید می کند، می تواند از علائم سوختن موتور کولر گازی اسپلیت باشد
کاهش جریان هوا:
یکی از علائم سوختن موتور کولر گازی، کم شدن جریان هوای خروجی از کولر گازی است. البته که این مشکل، می تواند دلایل مختلف دیگری نیز داشته باشد. شاید حتی تنظیمات جریان هوا کولر گازی دستکاری شده و با مشکل روبرو شده است و همین طور ممکن است دریچه های دستگاه، مسدود شده باشد و یکی دیگر از دلایل آن، فیلترهای کثیف هوا، نیز منجر به جریان، خواهد شد.
اما به طور کلی اگر از تمام این مواردی که گفته شد، مطمئن بودید، باید کم شدن جریان هوا را یکی از نشانه های سوختن موتور کولر گازی بدانید.
بالارفتن غیر عادی قبض برق:
این نشانه معمولا همان موردی است که شما با دیدن قبض برق خود به سرعت متوجه می شوید! به طور کلی کولر گازی یکی از گرانترین و پرمصرف ترین لوازم خانگی برقی است اما گاهی ممکن است قبض برق بالا، مصرف غیر عادی و فراتر از ماه های گذشته را نشان دهد که این خود می تواند نشانه وجود مشکل در کمپرسور باشد.
اگر کمپرسور مجبور باشد به هر دلیلی برای خنک کردن منزل بیشتر کار کند، علاوه براینکه ممکن است فشار زیادی به آن وارد شود، مجبور است برای رساندن دمای خانه به دمای تعیین شده انرژی برق بیشتری مصرف کند و این به معنی افزایش هزینه برق مصرفی منزل شما است.
وجود نم یا نشتی از کولر گازی:
یافتن رطوبت در جاهایی که نباید در اطراف کولر شما باشد، می تواند نشانگر چند مسئله باشد. برای کسانی که از زمان خرید کولر گازی آن ها مدت زیادی نگذشته باشد، نمی شود آن را یکی از علائم سوختن کولر گازی دانست و ممکن است این مورد، نشت مایع مبرد باشد که می تواند خطرات جدی برای سلامتی شما و خانواده شما ایجاد کند. همچنین ممکن است مشکلی در اتصالات و لوله های دستگاه شما، وجود داشته باشد که می تواند شکسته یا دچار پارگی شده باشد. در هر صورت، برای جلوگیری از رشد کپک، باید سریعا، مشکلات مربوط به رطوبت را برطرف کنید.
چگونه از آسیب دیدن کمپرسور کولر گازی و اسپلیت می توان جلو گیری کرد ؟
۱- از اپراتور ها و سرویس کار های مجرب کمک بگیریم .
۲- طراحی و محاسبات سیستم های برودتی را به افراد و شرکت های متخصص بسپاریم.
۳- کلیه قطعات لازم در مدار های برودتی را به صورت صحیح و بر حصب نیاز نصب کنیم
۴-نصب الزامی و صحیح تمامی کنترل های ایمنی
۵-جمع آوری و نصب تابلو برق استاندارد با تمام موارد ایمنی برای اوپراتور و دستگاه
۶- استفاده از قطعات مکانیکی و برقی نوع مرقوب و اصلی.
۷- در صورت مشاهده کوچکترین مشکل با افراد متخصص تهران سرویس مشاوره کرده و از انجام کارهای خودسرانه خودداری نماییم .
هزینه تعمیر کمپرسور
هزینه تشخیص علت کار نکردن کمپرسور کولر گازی با توجه به مشکل کمپرسور شما تعیین میشود ، اما تهران سرویس با بهترین متخصصان آماده خدمات رسانی به شما عزیزان در راستای تعمیر کمپرسور کولر گازی است
منبع:www.tehranservic.com
نظرات این مطلب
تعداد صفحات : 0
درباره ما
اطلاعات کاربری
خبر نامه
چت باکس
پیوندهای روزانه
آمار سایت
کدهای اختصاصی